Skip to content
Home » O nama

O nama

Poštovani posetioci naše web stranice u cilju pružanja više informacija obavezno pročitajte ovaj tekst!!!

Kao sto smo već napisalii  da se već 15 godina bavimo organizovanjem trubača za svadbe, rođendane , koncerte ,festivale, mature i još dosta drugih oblika proslava i manifestacija , ako imate za cilj da na Vašem slavlju imate kvalitetne trubače prepustite da angažman umesto Vas odrade profesionalci i poznavaoci trubača i trubačkih orkestara.

Biografija

Moje ime je Vlada Krstić po profesiji sam muzičar, i jako dugo se bavim muzikom. Ideja da počnem da se bavim organizovanjem trubača u celoj Srbiji i EU. Je došla sasvim slučajno, tačnije pre više od 15 godina kada me je prijatelj zamolio da mu organizujem trubače povodom njegovog svadbenog venčanja.

Imajući u vidu da dobro poznajem muzičare, da sam u velikom muzičkom krugu želeo je da na svojoj svadbi ima kvalitetne i profesionalne trubače … Na svojoj svadbi želeo je da sve to bude vrhunsko kako muzički repertoar tako i scenski nasup nije želeo da sve to prepusti slučaju, već je meni kao dobrom prijatelju prepustio da odaberem i organizujem trubače…

Tako je i sve to počelo…  jedna svadba, preporuka za preporukom ( ova priča je detaljno opisana na jednom od naših sajtova ) tako da danas organizujenmo i do 100 slavlja sa trubačima za vikend po celoj Srbiji i EU. 

Danas posle 15 godina smo vlasnici 5 najposećenijih sajtova u Srbiji vezanih za organizovanje trubača . Osnovali smo udruženje trubača koje broji preko 100 trubačkih orkestra, sa preko 1000 pojedinaca. 

Zbog velikog obima posla po celoj Srbiji i EU, morali smo da osnujemo tim za organizovanje trubača.

Lokacije timova za organizovanje trubača su u najvećim gradovima u Srbiji a to su : Beograd, Novi Sad , Niš svaki od njih je zadužen da pruži pomoć prilikom organizovanja trubača u svom reonu…

Saradnici iz Novog Sada zaduženi su za celu Vojvodinu, saradnici iz Beograda zaduženi za veći deo centralne Srbije  i EU. A saradnici iz Niša zaduženi su za Niš, okolinu i južnu Srbiju.

Po kom principu poslujemo???

Naš sistem poslovanja je taj da imamo mrežu trubača koji rade na teritoriji cele Srbije. Svi ti trubački orkestri prošli su kroz rigoroznu selekciju, tačnije morali su da ispune odgovarajuće kriterijume kako bi postali članovi našeg udruženja i ostvarili saradnju sa nama. 

Mreža trubača u Srbiji

Kao što vidite veliki broj gradova i mesta je obuhvaćen našim bendovima trubača iz udruženja. To nam omogućava veoma laku realizaciju bilo kakvog Vašeg zahteva  vezanog za trubački orkestar u veoma kratkom vremenskom roku.

Na početnoj strani našeg web sajta pročitali ste sve o ceni i kategoriji trubača, na Vama je samo da odaberete kategoriju a ostalo prepustite nama… 

Shodno Vašem budžetu dobićete video materijale sa nastupa kako bi imali uvid u kvalitet , muzički i scenski nastup benda trubača.

Nama ne plaćate nikakvu proviziju!!! Plaćate samo onu cenu što odaberete iz cenovnika sa odgovarajućom kategorijom.

Da ne bi bili u zabludi, mi ovo ne radimo besplatno… Naplaćujemo svoje usluge ali ne od Vas !!! Naša provizija iznosi 5€ po ugovorenom nastupu i naplaćuje se bendu trubača koji je dobio ugovoreni nastup… 

Autor ovog teksta:  Vlada Krstić   

Menadžer i predsednik udruženja trubača